torstai 7. kesäkuuta 2012

Negatiivisten ajatusten paiva

 Merkinnan alkuun heti varoitus, etten ole tanaan ollut maailman positiivisemmalla tuulella, jonka voi varsin helposti huomata myos seuraavasta kirjoituksenpatkastani:

Viime yo oli yhta tuskaa, jalleen kerran. Kun sain unenpaasta kiinni ja tuntui, ettei mikaan voisi hairita naita kehnoja unenlahjojani, alkoi joku varsin vittumainen lepakko-yksilo aantelemaan erittain kuuluvasti katon tai seinan valissa. Aani oli korvia sarkeva ja tuntui tulevan suoraan oman paan paalta. Herasin kahdelta, hiesta lapimarkana ja sankykin tuntui lainehtivan. Hiki ja paska haisi ja kaikki oli pain vittua.
Kohta alkoi niita elokukoitakin tunkemaan mokkiin joka ikkunan, oven ja lattian ja seinan raosta ja siinahan oli soppa valmis.
Tupakallekaan en tahtonut, silla lepakkoarmeijat syokhsahteli kuistin hamarassa kuin odottaen etta tupsahtaisin sinne syotiksi.
Aasiassahan paaosin lepakoilla on rabies eli vesikauhu. Sellainen lentava perkele kun puree, niin kuolema on 100% varma ihmiselle JOS ei paase laakariin 12tunnin kuluessa ottamaan piikkia suoneen. Ja taalta saarelta ei paase iltaisin tai etenkaan oisin helvettiinkaan. Vaikeaa on paasta edes paivalla pois.

Yo kului rattoisasti elukoita tappaessa ja siina etta voivottelin kuumuutta, kurjuutta, paskaisuutta, kamalia elukoita ja ihan kaikkea mahdollista. Yon paras huvi oli katsella kun liskot kompi mokin sisaan ja alkoivat saalistaa isoja kehraaja-perhosta iltapalaksi, siina lopulta onnistuen. Eivat noi perkeleen liskot viitsineet sit popsia esimerkiksi niita torakoita ja koppakuoriaisia...

Aamun valjetessa uni maistui hetkeksi, toki herailin sillakin valin nahtyani unta etta lepakko lenteli meen mokissa ja nain luulin olevankin kun herasin. Lahdettiin kipittaan aamupalalle, ruokaa ei ollut jaljella kuin rippeita, silmat oli muurautuneet kiinni, oli helvetin hiki, vasytti ja vitutti.
Aamupalaksi aterioin paahtoleipaa levitteella, lasin laimeaa mehua, muutaman horpyn paskanmakuista kahvia ja pari haarukkaa riisia. Hermosauhut peraan maistui paremmalta kuin itse aamupala.

Aamupalan jalkeen maha tuli pirun kipeaksi ja menin mokkiin sankyyn synkistelemaan, jonne sit nukahdin ja herasin iltapaivalla.

Tuomas lahti viemaan pyykkeja pesuun ja tekemaan valitusta, ja ma heitin lakanat mokin kaiteelle. Taalla meen mokissa nimittain ei oo siivottu OLLENKAAN 7paivaan, eli koko aikana mita ollaan taalla oltu. Lakanatkin esim on taysin samat paskan tahrimat kuin olivat jo meidan tullessa.
Valitus ei tuottanut tulosta (mokkiamme ei tultu vielakaan siivoamaan), mut huomenna kuulemma voitaisiin vaihtaa mokkia sellaiseen jonka ainoa erotus nykyiseen on ilmastointi tuulettimen sijaan. Joo, olishan se ilmastointi helvetin mukava kaveri, mut ei siina loppuen lopuksi paljoa apua ole, kun samat otokat ja muut elukat sinne ankee. Ja rahaakin sais pulittaa huomattavasti enemman.

Alan ite vahan kyrsiintyyn tahan saari-meininkiin. On taalla tosi mahtavaa, kauniit maisemat, lamminta (liiaksikin), ihana kayda uimassa meressa, maata hiekalla auringossa, olla rauhassa, syoda hyvaa ja halpaa ruokaa, olla vaan. Mutta tuntuu etta enemman osaisin rentoutua ihan koti soffalla Suomessa kuin taalla.
Omasta mielestani seikat, jotka latistaa mun mielta taalla on a) elukat jotka paasee mokin sisaan sen takia etta joku puupaa keksi etta ikkunat jatetaan avoimiksi eika ole edes mahdollista niita sulkea
b) huono asiakaspalvelu, tylyys ja se, etta asioista saa sanoa monta kertaa muttei siltikaan mene perille ja c) loppuenlopuksi rannalla makaaminen ja otokoiden tappo murjussa alkaa kaymaan aika ykspuoleiseksi.

Kysyttiin Kilroylta, olisko mahdollista siirtaa meen lahtopaivaa Singaporesta Helsinkiin. Kuulemma se onnistuu, mut ainostaan kolmen paivan paahan olis mahdollisuus saada lento ja se tosiaan maksais lisakuluja sellaset n. 400euroa. Et sillai, ei mitaan mahdollisuutta pulittaa 400euroa, kun rahat alkaa olee jo nyt aika vahissa.
Toikin vituttaa senkin takia, et ennen meen lahtoa Tuomakselle oltiin sanottu samaisesta paikasta et jos haluaa lentoa siirtaa se maksaa korkeintaan 200euroa kaikkine kuluineen, tuskin edes sitakaan summaa. Onhan siina yli 200euron ero....

En nyt tieda mita tassa tehdaan, mua ottaa pirusti pannuun ainakin koko touhu. Ei mulla tosiaan oo mikaan kiire tai hinku viela kotikulmille, mut taalta haluaisin paasta jonnekin, missa saa nukkua yonsa rauhassa ja on puhdasta eika saa niin tylya kohtelua.
Olis kiva vaikka lahtee taalta jo Singaporeen kuluttaan loppuaika, kun sielta se meen vihoviimeinen lento Suomeen lahtee, MUTTA Singapore on jopa kalliimpi maa kuin Suomi, ja meilla ei tosiaan olis varaa asustella siella yli viikkoa, plus majoittua. Viimeks muutaman nelion kamainen huone ilman ikkunaa maksoi viidelta paivalta joku 450-500e.
Et jos joku siella paassa on sattumalta kokenut akkirikastumisen, meille voi lahettaa raha-lahjoituksen, ihan mielellaan se vastaan otetaan.

Kattotaan nyt mita keksitaan, huomenna vois lahtee ainakin Tiomanin "tapahtumapaikalle" paakylaan Tekekkiin. Jos sais vahan ladattua preepaidia ainakin.
Tanaan kun tultiin tan Ayer Batang Baylle nii oon kyl ilone etten paattiin hypatessa tai poistuessa tippunut tai edes meinannut tippua mereen, taalla meinaan on tanaan sellanen merenkaynti etta ette oo ennen nahny!
Nyt kamat kasaan, ja uimaan viela ennen Panuballe palaamista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti