sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Blue Sky Pancake

Terve taas vaan kaikille ruudun sille puolen!

Tassa just pienessa nettikopissa istun tukka markana ja hiekkaa joka vali taynna. Oltiin tossa Panuban edustalla pikku rantakaistaleella viettamassa paivaa ja koitettiin huijata aurinkoa nappaan kiinni. Mutta tais olla turha toivo. Taalla ei helvetti millaan rusketu eika palakaan ainakaan pahemmin, vahan jostain voi napata iho punaseks.

Ollut tassa pari viime paivaa ihan mukavaa, kun vaihdettiin tota majotusta. Nyt on koppi jonne ei mitkaan elukat paase sisaan, tai noh, onhan siella muurahaisia jonkinverran ja pari pienta hamahakkia ollut.
Uus pelonaiheeni on lepakot, joita taalla alkaa nakyy todella paljon heti kun alkaa vahankin hamartaa. On aina kiva lahtee illalliselta loikkimaan kotiin pilkkopimeessa, pelkaan etta lepakko tulee puremaan.

Ollaan tassa koitettu vahan rahaa saastaa, kun ajateltii viela loppulomasta lahtee kaymaan TAT Turtle Sanctuaryssa katomassa kilpikonnia. Ei hajuukaan mita reissu kustantaa, mut oletettavasti aika paljon.

Eipa oo tassa mitaan sen kummempaa kerrottavana. Komeeta on, lamminta ja hyvaa ruokaa... Uus mietinnan aihe onkin mita sita tanaan ottaisi illalliseksi. Alkaa vahan kyllastyyn jo noihin safkoihin, tuntuu etta kaikki maistamisen arvoiset annokset ollaan jo testattu, toiset niistakin useampaan kertaan.

Eilinen jalkiruoka oli kylla tays floppi. Tilasin pannukakkua jaatelolla. Lautasella tuli yks raaka paskanmakunen latty kahdella sulaneella jaatelopalalla. En kylla ota toista kertaa. Oletin et olisin saanu maistaa OIKEAA pannukakkua.

Vois lahtee kohta suihkuu ja sit syomaan kun nalka kurnii mahassa. Aamulla ennen kymmenta soin yhden paahtoleivan ja muutaman haarukallisen riisia ja lasin mehua. Sit viel paivemmala yhden jaatelopuikon. Pikku nalka alkaa iskee ku kello pia puol 7....

Lauantaina ollaankin sit jo kotona Tampereella, tai ainakin pitaisi...........

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti