tiistai 12. kesäkuuta 2012

Ei kotiinpaasya!

Taas on paivat kulkeneet vauhdilla. Enaan olisi jaljella muutama paiva taalla Tiomanin saarella, jonka jalkeen pitaisi bussilla lahtee taittaan matkaa Singaporeen, ja sielta lentaen Helsinkiin.
Mitaan kummempia suunnitelmia ei enaa loppureissuksi ole luvassa. Varmaan perus ranta-elamaa, ei mitaan muuta sen kummempaa.

Tanaan lahdettiin hyvissa ajoin heti aamupalan jalkee tanne naapurikylalle tarkoituksena tulla rannalle paistattelemaan paivaa. Heti kun saatiin aurinkorasvat hipialle, paatti aurinko menna piiloon pilvien taakse. Eika meinaan tullut nakyviin koko loppu paivana. Monta tuntia odoteltiin valilla uimassa kayden, kunnes sit alettiin pukemaan paalle ja keraamaan kamppeita kasalle.
Just kun oltii kavelemassa rannalta pois niin kas mita tapahtuikaan.......aurinko alkoi jalleen paistamaan.
Arsytti.

Tultiin koneelle kun pitaisi akkia varata bussiliput perjantaille Singaporeen, mutta toi lipunvaraus palvelu ei toimi. Kun on siirtynyt maksaan ja aikoo tulostaa liput, herjaa palvelu etta lippun osto on epaonnistunut, kerta toisensa jalkeen. Koitettiin soittaa tonne firmaankin ja kysyy mika mattaa, mut eivat osanneet sanoa ja kuulemma liput on PAKKO varata netista tai kyytiin ei paase. Joo just joo voi vittu. Me ilmeisesti sit jaadaan tanne ruikuttaan kun ei paasta bussin kyytiin. Taalta ei meinaan millaan lentokoneella tai junalla tai laivalla tai muulla pelilla paase pois. Tai siis Mersingista ei paase, kyllahan me taalta saarenplantilta paastaan. Alkaa olee aika tukalat paikat, kun jos me ei kerita meen lennolle, niin mikaan raha ei korvaa niita jo maksettuja lentoja kotiin ja uusiin ei oo enaan varaa...

Toivottavasti jutut jarjestyy ja loppureissu sujuu moitteetta. Helvetin moinen nalka jaytaa taas mahaa, vaikka oon tahan mennessa tata paivaa syonyt enemman kuin muina paivina. Aamulla 2 paahtoleipaa levitteella ja riisia pienen pieni annos, lasin mehua, kupin kahvia ja sit myohemmin hounasin viel suklaajatskin. Ihan ku ei olis viikkoon ruokaa saanut. Tosin noi aamupalat ja muut meni siina 10 aikaa paivalla, ja nyt kello on pia 6illalla. :(

Katsotaan, kerkeenko enaa kirjoitteleen. Ei oo blogin pitaminenkaan enaa innostanut kummemmin. No on sit ainaki kuvia joita nayttaa jahka taalta kotiudutaan. Ja aiti jos satut lukemaan tata, niin vastailepa sahkopostiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti